Рис та різотто

Рис та різотто

Відварений рис на гарнір - це універсальне класичної блюдо, яке поєднується з будь-якими продуктами - м'ясом, рибою, яйцями, овочами, грибами, сиром і фруктами. У багатьох країнах вважають, що самий смачний гарнір - рис і різотто, рецепти яких настільки різноманітні, що життя не вистачить для того, щоб їх спробувати. Рис як гарнір - це смачно, просто і дуже вишукано! Кожна господиня знає, як приготувати рис на гарнір, але рецепти деяких страв доведеться освоювати з нуля - наприклад, рецепт різотто. І хоча приготування рису для гарніру не представляє великої складності, над справжнім італійським різотто доведеться трохи поворожити, але результат того вартий! Можна смачно зварити рис на гарнір, маючи в наявності будь-які сорти рису, але приготувати різотто в домашніх умовах зі звичайного басматі або жасмину не вийде, так як для приготування різотто вам знадобляться італійські сорти арборіо, падано, карнаролі і віалоне нано. Рис обсмажується в оливковій олії до прозорості, потім в нього додається червоне або біле вино, наприкінці готовності - м'ясо, риба, морепродукти, овочі, гриби або фрукти. Коли ми готуємо рис на гарнір за цим рецептом, в якості заключного акорду залишиться додати в блюдо розтоплене вершкове масло з тертим пармезаном. На сайті Recepti.co.ua ви знайдете велику кількість фоторецептів рису на гарнір - червоний рис з артишоками і кардамоном, запечене в духовці різотто з цибулею-пореєм і сиром, паелья з куркою, різотто з цукіні і лососем, смажений рис з брокколі, омлетом і копченими ковбасками, плов з булгура з індичкою. З покроковим рецептом різотто і паельї ви навчитеся готувати швидко і легко найскладніші гарніри з рису. Ніжний, що тане в роті рис - це вишукане блюдо, тонкий смак якого ніколи не набридне, навіть якщо готувати його кожен день!

Найсвіжіші рецепти

У кухнях всіх приморських народів або, якщо точніше, народів, які живуть на березі океанів, обов'язково є багаті традиції приготування омарів, креветок, лангустінов, лангустів та...
Торт-суфле