М’ясний рулет у тісті

0
1355
М'ясний рулет у тісті

М’ясний рулет у тісті по-домашньому — це дуже смачно. Я готую завжди відразу 2 порції, так як для трьох чоловіків одного рулету замало буде.

М’ясний рулет у тісті

Складові:

  • 50 г вершкового масла
  • 1 нарізана велика цибулина
  • 1 зубок часнику
  • 2 столові ложки рубаної петрушки
  • 700 г свинячого фаршу
  • 2 чайні ложки гірчиці
  • 1 яйце
  • 450 г листкового тіста
  • 3 круто зварених яйця
  • сіль, перець

Як приготувати м’ясний рулет у тісті

1. Розігріти духовку до 180 градусів.

2. На вершковому маслі обсмажити на слабкому вогні цибулю, часник і петрушку.

3. У фарш покласти і перемішати обсмажену цибулю з зеленню, додати гірчицю і більшу частину збитого яйця (залишити трохи для змащування тіста), посолити, поперчити. Яйця розрізати навпіл.

4. Розкачати тісто в прямокутник. Покласти в середину половину фаршу, зверху — половинки яєць. Яйця закрити залишками фаршу.

5. На довгих сторонах прямокутника зробити через 2 см косі розрізи. Загорнути верхній і нижній край тіста на фарш. Підняти смужки і з’єднати їх хрест-навхрест, притискаючи до начинки. Із залишків тіста можна прикрасити рулет.

6. Змастити тісто яйцем, що залишилося і випікати м’ясний рулет у тісті 40 хвилин (до золотистого кольору). Смачного!