Холодні супи

Холодні супи

Холодний суп - порятунок в літню спеку, оскільки він одночасно втамовує голод і спрагу, не перевантажуючи шлунок надлишковими калоріями. Серед рецептів холодних супів з фотографіями з російської кухні можна зустріти свекольники, борщі і щі, а в кулінарних традиціях інших народів популярні супчики з морепродуктами, сиром і фруктами, які для нас здаються занадто екзотичними. Дуже смачний холодний літній суп можна зварити з бурякової гички, редиски, огірка, щавлю, кропу та цибулі. Для приготування холодних супів багато господинь беруть свіжі або сушені гриби, горіхи, копчену рибу і м'ясо, авокадо, баклажани, редьку, ревінь і безліч інших корисних овочів. Не варто нарізати продукти для супу занадто дрібно, інакше він перетвориться на кашу, а ще рекомендується не шкодувати зелені і остуджувати блюдо перед подачею на стіл. Технологія приготування холодних супів проста - все, що можна їсти сирим, потрібно зварити, а всі інші продукти краще покласти в суп у свіжому вигляді. Для пікантності можна додати в тарілку кружальця лимона і кубики льоду. Інші рецепти вам теж сподобаються - борщ з тунцем, крижаний томатно-огірковий суп, фруктово-ягідний суп з м'ятою, суп-коктейль з огірком і маслинами і гороховий суп-пюре із зеленню. Створюйте сонячний настрій не тільки влітку, а й взимку!

Найсвіжіші рецепти

М'ятне морозиво з шоколадом

Дуже смачне м'ятне морозиво з шоколадом! Додайте до нього трохи шоколаду і Ви отримаєте незабутнє задоволення (таке ж смачні, як і морозиво Маскарпоне)! М'ятне морозиво...