Соуси та крема

Соуси та крема

Якщо порівнювати кулінарію з модою, то заправки і соуси можна назвати аксесуарами, які роблять страву завершеним і гармонійним. Соуси, що представляють собою густі або рідкі страви, надають м'ясу, рибі, овочам, крупи і макаронні більш тонкий смак, соковитість і насиченість. Для приготування заправки береться пасеровані борошно, яка розбавляється м'ясних, рибних, грибних, овочевим бульйоном, круп'яних відваром, молоком, вином або водою, оттеняется прянощами, спеціями та духмяними травами. Багато рецептів приготування соусів і заправок включають в себе сметану, вершки, масло, яйця, цукор, м'ясний сік, горіхи і сир. Найсмачніші соуси і заправки в кулінарії - майонез, кетчуп, соєвий соус, сацебелі, ткемалі, сальса, бешамель, тартар і популярна приправа для гамбургерів «Тисяча островів». Одне і те ж блюдо з різними соусами набуває нового, часом невпізнанний смак!

Крем для тортів

Крем для тортів має свої секрети, поради і рекомендації, за допомогою яких ви можете зробити свою страву ще більш смачною! Крем для тортів (Секрети, поради, рекомендації) МАСЛЯНІ КРЕМИ...
Крем Рафаелло

Крем Рафаелло з кокосовою стружкою чудово підійде для для смачного або романтічного сніданку, а також у якості чудової прикраси на десерт. Дуже легко готувати і...

У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати правильний соус для салату «Цезар». Чому буває складно в домашніх умовах так само смачно приготувати салат «Цезар», як...

Різні варіації рецепту такого соусу, як сальса були відомі ще в сімнадцятому столітті. На сьогодні достеменно невідомо, яка з трактувань рецепта було класичним, тому...

Найсвіжіші рецепти

Ватрушки з сиром

Ватрушки з сиром - національний борошняний здобний виріб давньослов'янської і російської кухні. Ватрушки печуть, як правило, з безопарного дріжджового тіста. Ватрушки зазвичай печуть з...